Tapahtumat > Tall Ships Races Käsityöläismarkkinat Turun Aurajokivarressa 5.-8.7.2021

Tervetuloa suurten laivojen tunnelmaan!

– Käsityöläisten myyntipaikat 4 x 4 m joko omalla teltalla  tai kaupungin myyntimökissä. Telttapaikka on  mahdollista jakaa toisen käsityöläisen kanssa (esim. kahdella 2x2m teltalla), tai kolmen käsityöläisen kesken, jolloin koko myyntipaikan hinta on 1.140 € + alv 24%

Molemmissa vaihtoehdoissa on mahdollisuus sähköön veloituksetta.

– Kulmapaikka kaikilla myyntipaikoilla
– Myyntiajat 10 – 22 päivittäin (muutokset mahdollisia, lähinnä lopetusajan osalta). Aloitus 5.7. klo 12.00.
– 4 x 4 m myyntipaikan tai myyntimökin hinta 790 € + alv 24%.  Mikäli samaan 4×4 telttapaikkaan osallistuu kolmas käsityöläinen, lisämaksu on 350 € + alv. Tässä tapauksessa kolmen käsityöläisen myyntipaikan kokonaishinta on siis 790 +350 = 1.140 € + alv 24 %.

Myyntimökki on luukullinen ja lukittava, noin 6 neliön kokoinen mökki. Katso kuva tästä  ja tästä

– Pyrimme saamaan parkkipaikan lähiseudun koulun pihasta joko veloituksetta, tai omakustannushintaan (n. 20-25€/ 4 päivää).

Myyntipaikkojen lunastus avautuu verkkokauppaamme www.eventcompany.fi  pääsiäisen jälkeen. Mikäli sinulla ei näy verkkokaupassa lunastusoikeutta Tall Ships Races myyntipaikkaan, ota yhteyttä niin asia järjestyy. Aiemmin kiinnostuksesta ilmoittaneille lunastusoikeus aukeaa automaattisesti.

Osallistumisehdot ovat tässä tapahtumassa hieman tiukemmat, syystä että meillä on aikamoinen maksuvelvollisuus järjestäjälle. Viime hetken peruuttamistapauksissa emme voi palauttaa koko paikkamaksua. Mahdolliset epidemian aiheuttamat karanteenit tms. toki huomioidaan. Osanottoehdot tulevat esille verkkokauppaan, kun tapahtuma sinne aukeaa.

Tervetuloa mukaan Tall Ships Races käsityöläismarkkinoille!

Kysymyksiä?

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä Rami Lehtiseen
p. 0500 525 232
E-mail: rami.lehtinen@eventcompany.fi

Copyright Event Company 2021