Tapahtumat > Tampereen Joulutori 2020

Tunnelmaa jälleen Tampereen Keskustorilla 4.-22.12.2020

Joulutori avautuu tänä vuonna vaiheittain. Joulutunnelmaan pääsee mahdollisesti jo sunnuntaina 29.marraskuuta. Vaikka Tampereen joulun avaustapahtuma on peruttu tuolta päivämäärältä, harkitsemme osittaista avaamista lauantaista 28.11. eteenpäin, jolloin Glögiravintola ja Munkkikahvila olisivat auki yleisölle, samoin osa elintarvikkeita myyvistä mökeistä. Tiedotamme tästä asiasta heti kun päätös on tehty.
Käsityöläiset avaavat mökkiensä luukut perjantaina 4.12.

Tampereen Joulutori mainitaan yhdeksi Euroopan laadukkaimmista joulutoreista. Aidot suomalaiset käsityöt ovatkin tapahtuman perusta.  Tapahtuma on kuulu tunnelmastaan, siihen panostetaan vuosittain uusilla valoteoksilla ja somistuksilla. Joulutorin Glögiravintola ja Pyynikin näkötornin munkkikahvila ovat jo legendoja molemmat.

Mökkien vuokraus on käynnissä ja jatkuu, kunnes kaikki mökit on vuokrattu. Edellisten vuosien kauppiaat voivat lunastaa paikkansa tapahtumaan tämän sivuston verkkokaupasta. Sijoittelu tehdään edelleen vanhaan tapaan käsin. Mökkien sijoittelu (aluekartta tämän sivun alaosassa) tulee olemaan vuoden 2019 kaltainen.

Uudet kauppiaat voivat ilmoittautua tapahtumaan osoitteessa https://tampereenjoulutori.fi/kauppiaaksi/. Ilmoittautumisen jälkeen otamme pikaisesti yhteyttä.

Tervetuloa tunnelmalliselle Tampereen Joulutorille ensi joulukuussa!

 

Kartta tapahtumaan Tampereen Joulutori 2020

Kuvia Tampereen Joulutorilta

Copyright Event Company 2020