Tässä tarpeellista infoa vuoden 2020 Tampereen Käsityöläismarkkinoista.

 

MYYNTIPAIKAT

Myyntipaikan koko on 3 x 3 m, 2 x 2 m tai katospaikka, ellei muusta ole sovittu. Myyntiteltan (oma) tulee olla tukeva, teräsprofiilinen myyntiteltta (toriteltta). Myyntipaikkasi sijainnin näet osoitteesta https://eventcompany.fi/tapahtuma/tampereen-kasityolaismarkkinat-20-23-8-2020/myyntipaikat-ja-numerot/. Myyntipaikalle ajo tapahtuu Puutarhakadun päästä. Ilmoittautumispisteessä on vielä opastus myyntipaikallesi.

 

SÄHKÖ

Myyntipaikoille järjestetään sähkö (1x16A verkkovirta) hintaan 25 € + alv 24%. Sähkön voi tilata ilmoittautumispisteessä saapuessa ja  se maksetaan paikan päällä. Varaa 20m jatkojohtoa, sähköpiste ei välttämättä ole paikkasi vieressä. Kaikkien sähköjohtojen (myös jakorasiat) tulee olla IP44 suojattuja (ulkokäyttöön soveltuvia).

 

MYYNTIAJAT

Myyntiajat ovat samat kuin Street Food Fiestalla. Järjestäjän puolelta ei kuitenkaan ole mitään estettä suorittaa myyntiä myös näiden aikojen ulkopuolella.

 

             torstai           20.8.  klo 10.00 – 20.00

             perjantai        21.8.  klo 10.00 – 20.00 

             lauantai         22.8.  klo 10.00 – 20.00  

             sunnuntai      23.8.  klo 11.00 – 17.00  

            

RAKENTAMINEN JA PURKU

Rakentamaan pääsee keskiviikkona klo 18.00 alkaen (huom! ei valvontaa ke-to yönä). Torstaina rakentaminen alkaa aamulla kello 7.00. Myyntipaikkojen tulee olla myyntikunnossa torstaina klo 10.30 ja purettuna viimeistään sunnuntaina klo 22.00. Huom.! Ajoneuvot on siirrettävä alueelta pois ennen avausta! Tapahtuman myyntiaikoina ajo alueelle on kielletty.

 

TELTTAPAINOT JA NIIDEN KIINNITYKSET

Lue tarkkaan sivulla 2 oleva Pelastuslaitoksen ohjeistus ja noudata annettuja ohjeita!

 

VALVONTA

Myyntialue on valvottu markkina-aikana ja kaikkina öinä alkaen torstaina klo 9.00 ja päättyen sunnuntaina klo 19.00. Arvokkaat tuotteet ja tavarat on silti syytä viedä pois alueelta yön ajaksi. Yövalvonnan hoitaa turvayhtiö AiCan Oy.

 

PYSÄKÖINTI

Kauppiaille pyritään varaamaan pysäköintialue lähiseudulta. Mikäli pysäköinti toteutuu, pysäköinnin hinta on 30 € sis.alv (24,40 € + alv) koko markkina-ajalta. Paikan voit lunastaa suoraan ilmoittautumispisteessä saapuessasi, jolloin saat myös ajo-ohjeet paikalle. Paikkoja on rajoitetusti eikä niitä voi varata etukäteen.

 

WC

Kauppiaille järjestetään omat erilliset WC –tilat, joista ohjeistus saavuttaessa.

Tervetuloa Käsityöläismarkkinoille Tampereelle!

 

Event Company

Rami Lehtinen

 

 

 

 

                                                                                              

 

 

PELASTUSLAITOKSEN OHJEISTUS TELTTAPAINOJEN KIINNITYKSESTÄ

 

 

 

3.10. Tilapäiset rakenteet

Teltta on kiinnitetty tukevasti alustaansa valmistajan tai pätevän suunnittelijan ohjeen mukaisesti esimerkiksi betoni- tai vesipainoin. (Ohje: Mikäli käytössä ei ole valmistajan tai suunnittelijan laatimia ohjeita, enintään 300 m2 telttojen pystyttämiseen suositellaan seuraavaa:

                           – Rungon osat kytketään toisiinsa lukittavilla liittimillä

– Teltan vakauttamiseen vaikuttaa muun muassa teltan rakenne, korkeus ja muoto. Irtopainoja käytettäessä pienten telttojen jokaisessa kulmassa on vähintään seuraavat painot: 2×2 teltta 15 kg/ tolppa; 4×4 teltta 62 kg/ tolppa; 5×5 teltta 96 kg/ tolppa ja 6×6 teltta 139 kg/ tolppa. Minimipainot koskevat telttoja, joissa on kattopressu ja mitoittava tuulen nopeus on enintään 15 m/s. Voimakkaammalla tuulella on poistettava kattopressu tai lisättävä painoja.

– Teltat kiinnitetään maa-ankkureihin tai irtopainoihin kuormaliinoilla, joiden murtolujuus on vähintään 250 kg. Narut tai vastaavat eivät ole luotettavia kiinnityksiä.

– Tämän ohjeen mukaisesti kiinnitetyt teltat eivät välttämättä pysy kiinnitettyinä rajuilma sattuessa. Tämän vuoksi rajuilman sattuessa noudatetaan pelastussuunnitelmaan kirjattuja toimintaohjeita sekä sääolojen seuraamista.

Rajuilman sattuessa tai tuulen yltyessä yli 15 m/s telttojen kiinnitystä tehostetaan tai telttojen käyttö keskeytetään. Ihmiset ohjataan pois telttojen läheisyydestä ja teltat puretaan, jos se on mahdollista. Mikäli valmistaja on antanut muita ohjeita, noudatetaan niitä.

 

 

Myyntialue

Kauppiasluettelo, tuotteet

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä Rami Lehtiseen
p. 0500 523 232
E-mail: rami.lehtinen@eventcompany.fi

Kartta tapahtumaan Tampereen Käsityöläismarkkinat 20.-23.8.2020 LOPPUUNMYYTY!
Copyright Event Company 2020