Hei,
Tässä tarpeellista infoa vuoden 2023 Tampereen Käsityöläismarkkinoista.

MYYNTIPAIKAT
Myyntipaikan koko on 3 x 3 m, 2 x 2 m tai katospaikka, ellei muusta ole sovittu. Myyntiteltan (oma) tulee olla tukeva, teräsprofiilinen myyntiteltta (toriteltta). Myyntipaikkasi sijainnin näet  osoitteesta www.eventcompany.fi viimeistään 21.8. . Myyntipaikalle ajo tapahtuu Puutarhakadun / Hämeenkadun päästä. Ilmoittautumispisteessä on vielä opastus myyntipaikallesi.

SÄHKÖ
Myyntipaikoille järjestetään sähkö (1x16A verkkovirta) hintaan 25 € + alv 24%. Sähkön voi tilata ilmoittautumispisteessä saapuessa ja se maksetaan paikan päällä. Varaa 20m jatkojohtoa, sähköpiste ei välttämättä ole paikkasi vieressä. Kaikkien sähköjohtojen (myös jakorasiat myyntitilassa) tulee olla IP44 suojattuja (ulkokäyttöön soveltuvia).

MYYNTIAJAT
Myyntiajat näet alta. Järjestäjän puolelta ei kuitenkaan ole mitään estettä suorittaa myyntiä myös näiden aikojen ulkopuolella.

torstai 24.8. klo 12.00 – 19.00
perjantai 25.8. klo 11.00 – 19.00
lauantai 26.8. klo 11.00 – 19.00
sunnuntai 27.8. klo 11.00 – 17.00

RAKENTAMINEN JA PURKU
Rakentamaan pääsee keskiviikkona klo 20.00 alkaen (huom! ei valvontaa ke-to yönä). Torstaina rakentaminen alkaa aamulla kello 8.00. Myyntipaikkojen tulee olla myyntikunnossa torstaina klo 11.00 ja purettuna viimeistään sunnuntaina klo 21.00. Huom.! Ajoneuvot on siirrettävä alueelta pois ennen avausta! Tapahtuman myyntiaikoina ajo alueelle on kielletty.

TELTTAPAINOT JA NIIDEN KIINNITYKSET
Lue tarkkaan alla oleva Pelastuslaitoksen ohjeistus ja noudata annettuja ohjeita!

VALVONTA
Myyntialue on valvottu markkina-aikana ja kaikkina öinä alkaen torstaina klo 8.00 ja päättyen sunnuntaina klo 20.00. Arvokkaat tuotteet ja tavarat on silti syytä viedä pois alueelta yön ajaksi. Yövalvonnan hoitaa alan valtuutettu turvayhtiö.

PYSÄKÖINTI
Kauppiaille pyritään varaamaan aiempien vuosien tapaan pysäköintialue Koulukadulta. Pysäköinnin hinta on 30 € sis.alv (24,40 € + alv) koko markkina-ajalta. Paikan voit lunastaa suoraan ilmoittautumispisteessä saapuessasi, jolloin saat myös ajo-ohjeet paikalle. Paikkoja on rajoitetusti eikä niitä voi varata etukäteen.

WC
Kauppiaille järjestetään omat erilliset WC –tilat, joista ohjeistus saavuttaessa.

Tervetuloa Käsityöläismarkkinoille Tampereelle!

PELASTUSLAITOKSEN OHJEISTUS TELTTAPAINOJEN KIINNITYKSESTÄ
3.10. Tilapäiset rakenteet
Teltta on kiinnitetty tukevasti alustaansa valmistajan tai pätevän suunnittelijan ohjeen mukaisesti esimerkiksi betoni- tai vesipainoin. (Ohje: Mikäli käytössä ei ole valmistajan tai suunnittelijan laatimia ohjeita, enintään 300 m2 telttojen pystyttämiseen suositellaan seuraavaa:
– Rungon osat kytketään toisiinsa lukittavilla liittimillä
– Teltan vakauttamiseen vaikuttaa muun muassa teltan rakenne, korkeus ja muoto. Irtopainoja käytettäessä pienten telttojen jokaisessa kulmassa on vähintään seuraavat painot: 2×2 teltta 15 kg/ tolppa; 4×4 teltta 62 kg/ tolppa; 5×5 teltta 96 kg/ tolppa ja 6×6 teltta 139 kg/ tolppa. Minimipainot koskevat telttoja, joissa on kattopressu ja mitoittava tuulen nopeus on enintään 15 m/s. Voimakkaammalla tuulella on poistettava kattopressu tai lisättävä painoja.
– Teltat kiinnitetään maa-ankkureihin tai irtopainoihin kuormaliinoilla, joiden murtolujuus on vähintään 250 kg. Narut tai vastaavat eivät ole luotettavia kiinnityksiä.
– Tämän ohjeen mukaisesti kiinnitetyt teltat eivät välttämättä pysy kiinnitettyinä rajuilma sattuessa. Tämän vuoksi rajuilman sattuessa noudatetaan pelastussuunnitelmaan kirjattuja toimintaohjeita sekä sääolojen seuraamista.
Rajuilman sattuessa tai tuulen yltyessä yli 15 m/s telttojen kiinnitystä tehostetaan tai telttojen käyttö keskeytetään. Ihmiset ohjataan pois telttojen läheisyydestä ja teltat puretaan, jos se on mahdollista. Mikäli valmistaja on antanut muita ohjeita, noudatetaan niitä.

Myyntialue

Myyntialueet

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä Rami Lehtiseen
p. 0500 523 232
E-mail: rami.lehtinen@eventcompany.fi

Copyright Event Company 2023