COVID-19 tilannekatsaus 19.3.2020

Elämme toivossa, että Turun Käsityöläismarkkinat 25.-28.6.2020 ja Tampereen Käsityöläismarkkinat 20.-23.8.2020 saadaan järjestettyä suunitelmien mukaisesti. Mikäli näin ei kuitenkaan käy, vaihtoehdot ovat:

  1. Tapahtuman siirto myöhäisempään ajankohtaan.
  2. Tapahtuman peruuntuminen

Mikäli tapahtuma joudutaan siirtämään eikä ajankohta sovi myyntipaikan jo lunastaneelle, palautamme paikkamaksun (vähennettynä pienimuotoisella toimistomaksulla).

Vaihtoehtona on myös siirtää paikkamaksu seuraavan vuoden tapahtumaan.

Tapahtuman peruuntuessa kokonaan, paikkamaksut (vähennettynä pienimuotoisella toimistomaksulla) palautetaan.

Mikäli osallistuit viime vuoden tapahtumiimme, sinulla on voimassa oleva lunastusoikeus niihin. Tässä vaikeassa tilanteessa lunastuksella ei nyt ole kiirettä, eikä vaaraa paikan menettämisestä siis ole. Katsotaan rauhassa tilanteen kehittymistä ja pidetään yhteyttä. Turun Käsityöläismarkkinoiden osalta toivomme, että ilmoitat meille mikäli et ole osallistumassa, niin saamme vapautettua paikan sitä odottavalle.

Pidetään huoli itsestämme, läheisistämme ja riskiryhmistä! Tässä taistelussa olemme kaikki mukana. Viranomaisten ohjeita on syytä noudattaa ja  hidastaa näin taudin etenemistä. Tehdään kaikkemme, jotta pyörät saadaan jälleen  pyörimään ja upeat käsityöt liikkeelle jo kesällä!

Toiveikkaana

Rami Lehtinen

Event Company

ps. mikäli sinulla herää kysyttävää tulevista tapahtumistamme, soittele!

Copyright Event Company 2023