Event Company

KOKONAISUUDET HALLUSSA:

Event Company tuottaa laadukkaita myyntitapahtumia käsityöläisille eri puolilla Suomea. Tapahtumiimme osallistuvat kauppiaat valmistavat laadukkaita, kotimaisia käsityötuotteita. Tunnetuimmat tapahtumamme ovat Turun Käsityöläismarkkinat sekä Tampereen Joulutori.

Yrityksestä löytyy lisäksi vankka tapahtuma-alan tuntemus, oikeat kontaktit alan osaajiin ja alihankkijoihin (kunnat- ja kuntayhtymät, artistit/taiteilijat, ohjelmatoimistot, ääni/valotekniikka, tapahtumakalustot- ja rakenteet, catering, jne.). Yrityksellä on kattava tuotantokokemus yritystapahtumien, asiakastilaisuuksien, perhetapahtumien, konserttien, festivaalien, urheilu- ja liikuntatapahtumien kentällä.

TAUSTAA:

Event Companyssa jalostuvat lähes 30 vuoden aikana hankitut tapahtumatuotannon kokemukset omissa tapahtumissa sekä mm. Turun Paikallisradio Radio Auran Aaltojen, Oy Turkuhalli – Åbohallen Oy:n ja HC TPS Turku Oy:n palveluksessa.

Satojen tapahtumien tuotantovastuu, yhteistyökumppanuus ja markkinointivastuu ovat luoneet vankan pohjan yrityksen tämän päivän osaamiselle.

EVENT COMPANYN TAPA TOIMIA

Luotettavasti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.
Asiakkaan lähtökohtiin tukien, osaavasti ja vankalla kokemuksella.

Käsityöläistapahtumissamme keskitymme asiakkaidemme (käsityöläiset) huolenpitoon. Meidän tapahtumiimme on turvallista ja mukavaa tulla. Tiimimme huolehtii sinusta koko tapahtuman ajan. Kuuntelemme, reagoimme ja toimimme sinun parhaaksesi.

KUSTANNUSRAKENTEET

Tässä firmassa ei ole raskaita hallintokuluja.
Omistajavetoinen toiminta on suoraa yhteistyötä asiakkaan kanssa, jossa kaikki tekeminen pysyy yhden kontaktin takana. Kustannusseuranta ja raportointi ovat osa päivittäistä yhteistyötä. Event Company ei toimi ylityöllistettynä, vaan
keskittyy intensiivisesti yhteen projektiin kerrallaan.

Copyright Event Company 2024