Kesä ja tulevat tapahtumat lähestyvät jo! Event Company tuottaa kesällä laadukkaat käsityöläistapahtumat Turussa ja Tampereella. Tervetuloa mukaan molempiin!

Tampereen Joulutori järjestetään 3.-22.12.2022 (osittain avoinna jo 26.11. alkaen)

 

Turun Käsityöläismarkkinat & Herkkutori 30.6.-3.7.

Ulkotapahtumien Ykkönen tulee taas! Perinteinen ja käsityöläisille hyvin tuottava tapahtuma on nyt lunastettavissa verkkokaupastamme https://eventcompany.fi/tapahtuma/turun-kasityolaismarkkinat/ . Hinnat pysyvät ennallaan.  Turun Keskiaikaiset markkinat toteutetaan entiseen malliin Vanhan Suurtorin lähistöllä, Turun Käsityöläismarkkinat täyttää Auransillan ja Kirkkosillan välin.

 

Pöytä on katettu Herkkutorille!

Käsityöläismarkkinoiden yhteydessä tarjoamme herkkujen ja elintarvikkeiden tuottajille erinomaisen ja valmiiksi katetun pöydän, jolle asettaa tuotteet tarjolle. Pitkään kanssamme toiminut Street Food Fiesta on pandemiasta johtuen siirtynyt ulkomaille ja jättää parhaan tapahtumansa nyt kotimaisten herkkujen tarjoajille. Herkkutori toteutetaan kuluttajille tutulla paikallaan Itäisellä Rantakadulla välillä Rettiginrinne – Auransilta, jonne he odottavat kädestä suuhun tarjottavia herkkuja tänäkin vuonna. Kannattaa varata riittävästi tarjottavaa, sillä tapahtumassa vierailee vuosittain 160.000 – 180.000 asiakasta. Lue lisää https://eventcompany.fi/tapahtuma/turun-kasityolaismarkkinat/

 

Tampereen Käsityöläismarkkinat & Herkkutori 25.-28.8. Hämeenpuistossa

Kolmannen kerran järjestettävä tapahtuma laajentaa tarjontaansa ja panostaa lisää markkinointiin. Kustannustehokkaaksi osoittautunut tapahtuma saa ansaitsemaansa lisäpotkua tänä vuonna.

Vehreä Hämeenpuisto, laadukkaat kotimaiset käsityöt, maistuvat herkut, edulliset paikkamaksut ja Hyvän Mielen tunnelma. Niistä on tehty Tampereen Käsityöläismarkkinat.

Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot löytyvät osoitteesta https://eventcompany.fi/tapahtuma/tampereen-kasityolaismarkkinat-2022/

 

Tampereen Joulutori 3.-22.12.2022 (osittain avoinna jo 26.11.)

Maamme tunnelmallisin ja laadukkain joulutori järjestetään jo 15. kerran Keskustorilla.

HUOM! Tampereen kaupungin graafisten uudistusten vuoksi ilmoittautuminen siirtyy osoitteeseen https://tampereenjoulutori.fi/kauppiaaksi/ . Myös aiempien vuosien asiakkaiden tulee varmistaa osallistumisensa tuolla lomakkeella. Seuraa Joulutorin sivustoa, lomake ilmestyy sinne lähiaikoina.

Copyright Event Company 2024