Event Companyn kesän tapahtumat lähestyvät.

Tässä infoa tulevasta. Nähdään Hyvän Mielen tapahtumissa!

Turun Käsityöläismarkkinat 25.-28.6.2020

Kesän suurin kotimaisille käsitöille ja käsityöläisille tehty tapahtuma on nyt auki verkkokaupassamme! Mikäli osallistuit viime kesän tapahtumaan, sinulla on automaattisesti voimassa oleva lunastusoikeus tämän kesän tapahtumaan. Mikäli lunastus ei toimi, ota yhteyttä.

Suomen käsityöyrittäjät SKYT ry:n jäsenille on avattu uusi alue Lasten Käsityökorttelissa, joka sijoittuu Läntiselle Rantakadulle välille Auransilta – Kristiinankatu. Tervetuloa mukaan luomaan uutta tarjontaa lapsiperheille! Katso lisää Käsityöläismarkkinoiden sivulta.

Tapahtuma jatkaa tutuksi tulleella mallilla, ainoastaan hinnoitteluun olemme tehneet pienen indeksikorotuksen. Edellinen muutos tehtiin vuonna 2013, jolloin hintoja laskettiin. Näillä uusillakin hinnoilla myyntipaikka on edullisempi kuin vuonna 2012!

Turun Taiteiden yö 13.8.2020

Mielenkiintoinen ja vauhdikas iltapäivä ja tummeneva ilta Turun jokivarressa! Viime vuonna tapahtuma nousi jo sille tasolle, jolle se kuuluukin. Jokivarsi tulvi väkeä ja tunnelmaa erilaisten performanssien ja upeiden tuotteiden ympärillä. Pidämme hinnoittelun edelleen ennallaan ja pyrimme kasvattamaan tapahtumaa myös tänä kesänä. Tervetuloa mukaan!

UUTTA!! Tampereen Käsityöläismarkkinat 20.-23.8.2020

Tuotamme Käsityöläismarkkinat Tampereen Hämeenpuistoon 20.-23. elokuuta. Samaan aikaan Hämeenpuistoa värittää perinteiseen tapaan Street Food Fiesta (juttu Tamperelainen –lehdessä).
Tampereen Hämeenpuisto on osoittautunut toimivaksi ja viihtyisäksi kesän tapahtumakeitaaksi. Raitiotien työmaat ovat alueella jo ohitse ja ympäristö on nyt edustava siltäkin osin.
Pirkanmaalaiset kuluttajat saavat vihdoin lisätarjontaa marraskuun Suomen Käden taidot –tapahtumalle.
Tervetuloa mukaan rakentamaan uutta perinnettä Tampereelle! Osallistumalla ensimmäisestä tapahtumasta lähtien, pääset vakiinnuttamaan myyntipaikkasi.

Tapahtuman hinnat:
3 x 3 m myyntipaikka 290 €. Lisäneliöt 15 €/ neliö
2 x 2 m myyntipaikka 210 €. Lisäneliöt 24 €/ neliö
Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.
Tapahtuma on nyt avattu verkkokauppaamme. Ilmoitamme myynnin alkamisesta Ajankohtaista –sivulla ja sähköpostilla.

 

Tampereen Joulutori 4.-22.12.2020

Joulutori avautuu tänä vuonna vaiheittain. Joulutunnelmaan pääsee jo sunnuntaina 29.marraskuuta, jolloin Joulutorin täyttää Tampereen joulun avaustapahtuma. Sunnuntaista 29.11. eteenpäin Glögiravintolamme on auki yleisölle, samoin osa elintarvikkeita myyvistä mökeistä.
Käsityöläiset avaavat mökkiensä luukut perjantaina 4.12.
Mökkien lunastus on nyt käynnissä! Edellisten vuosien kauppiaat voivat lunastaa paikkansa tapahtumaan verkkokaupastamme . Sijoittelu tehdään edelleen vanhaan tapaan käsin. Mökkien sijoittelu tulee olemaan vuoden 2019 kaltainen.

Uudet kauppiaat voivat ilmoittautua tapahtumaan Tampereen Joulutorin kotisivujen kautta. Ilmoittautumisen jälkeen otamme pikaisesti yhteyttä.
Tonttula päivämökkien lunastus avautuu kevään aikana. Ilmoitamme tarkemman ajankohdan Joulutorin ja Event Companyn kotisivuilla Ajankohtaista –osioissa sekä edellisten vuosien asiakkaille myös sähköpostilla.
Tervetuloa tunnelmalliselle Tampereen Joulutorille ensi joulukuussa!

Porin käsityötapahtumaa emme tänä vuonna toteuta. Alueen haltijan ehdot olivat sen verran epäsopivat, ettemme voineet niihin sitoutua.

Nähdään Hyvän Mielen tapahtumissa!

Copyright Event Company 2024