TURUN KÄSITYÖLÄISMARKKINOIDEN 2020 AJANKOHTA

Markkinoiden järjestäminen 13.-16.8.2020 odottaa edelleen viranomaisten päätöksiä ja linjauksia. Hallituksen tämän hetken rajoitukset ulottuvat heinäkuun loppuun saakka ja elokuun rajoituksista pitäisi tulla tietoa kesäkuun puoleen väliin mennessä. Mikäli Suomen hallituksen seuraavat rajoituksia koskevat päätökset mahdollistavat, markkinat järjestetään 13.-16.8.2020.

Elokuun ajankohta on varsin mielenkiintoinen, sillä samaan aikaan käydään Kalevan Kisat (13.-16.8.) Urheilupuistossa, muutaman sadan metrin päässä jokivarresta. Tapahtuma kerää takuulla suuren yleisön kaupunkiin. Käsityöläistapahtumamme sijoittuu Läntiselle Rantakadulle välille Herrainpolku – Kauppiaskatu.

 

Tiedotamme päätöksestä välittömästi, kun olemme sen saaneet.

 

TAMPEREEN KÄSITYÖLÄISMARKKINAT 20.-23.8.2020

Tampereen markkinoiden osalta tilanne on sama kuin Turunkin, odotamme edelleen linjauksia ja toimimme niiden mukaisesti. Lisätietoa tulossa heti kun linjaukset on tehty,

 

Toinen vaihtoehto on siirtää tapahtumat kokonaan vuoteen 2021.

Mikäli olet maksanut paikkamaksusi Turun Käsityöläismarkkinoille, ilmoita meille valintasi seuraavista vaihtoehdoista:

Mikäli olet maksanut Turun Käsityöläismarkkinoiden paikkamaksun, eikä siirtopäivämäärä tai siirto ensi vuoteen sovi sinulle, paikkamaksu palautetaan. Ilmoita järjestäjälle sähköpostilla tilinumerosi ja paikkamaksun maksaneen tahon tiedot. Paikkamaksu palautetaan kokonaan.

Turun taiteiden yön paikkamaksun maksaneet ja samalla myös 13.-16.8. tapahtumaan osallistuvat (paikkamaksunsa maksaneet) saavat hyvityksenä Taiteiden yön paikkamaksun, mikäli tämä vaihtoehto toteutuu.

Jaksamista kaikille! Parempaa kohti ollaan menossa :o)

Copyright Event Company 2023