Myyntipaikkojen lunastus alkaa heti pääsiäisen jälkeen.

Tässä infoa:
– Myyntipaikat 4 x 4 m joko omalla teltalla (mahdollisuus jakaa toisen käsityöläisen kanssa esim. kahdella 2x2m teltalla) tai kaupungin myyntimökissä (jossa mahdollisuus sähköön veloituksetta. Sähkö mahdollinen myös telttapaikoissa).

– Kulmapaikka kaikilla myyntipaikoilla
– Myyntiajat 10 – 22 päivittäin (muutokset mahdollisia, lähinnä lopetusajan osalta). Aloitus 5.7. klo 12.00.
– 4 x 4 m myyntipaikan tai myyntimökin hinta 790 € + alv 24%. Mökissä sähkö sisältyy hintaan. Mikäli samaan 4×4 paikkaan halutaan kolmas käsityöläinen, lisämaksu on 350 € + alv. Tässä tapauksessa kolmen käsityöläisen myyntipaikan kokonaishinta on siis 790 +350 = 1.140 € + alv 24 %
– Pyrimme saamaan parkkipaikan lähiseudun koulun pihasta joko veloituksetta, tai omakustannushintaan (n. 20-25€/ 4 päivää).

Myyntipaikkojen lunastus avautuu verkkokauppaamme www.eventcompany.fi heti pääsiäisen jälkeen. Mikäli sinulla ei näy verkkokaupassa lunastusoikeutta Tall Ships Races myyntipaikkaan, ota yhteyttä niin asia järjestyy. Aiemmin kiinnostuksesta ilmoittaneille lunastusoikeus aukeaa automaattisesti.

Osallistumisehdot ovat tässä tapahtumassa hieman tiukemmat, syystä että meillä on aikamoinen maksuvelvollisuus järjestäjälle. Viime hetken peruuttamistapauksissa emme voi palauttaa koko paikkamaksua. Mahdolliset epidemian aiheuttamat karanteenit tms. toki huomioidaan. Osanottoehdot tulevat esille verkkokauppaan, kun tapahtuma sinne aukeaa.

Tervetuloa mukaan Tall Ships Races käsityöläismarkkinoille!

Copyright Event Company 2024