Tampereen Joulutorin päivämökki Tonttuloiden lunastus siirtyy COVID-19 viruksen johdosta.

Käsityöyrittäjiin kipeästi osuva virus on peruuttanut kaikki kevään myyntitapahtumat. Tässä tilanteessa emme avaa tonttuloiden lunastusta, vaan odotamme rauhassa tilanteen kehittymistä ja tiedotamme asiakkaitamme sähköpostilla sekä tällä sivustolla.

Voimia kaikille, tästä selvitään kyllä!

___________________________________________________________________

Tonttula mökit ovat samoja mökkejä (mökkityyppi B), jotka ovat käytössä kaikilla kauppiailla, mutta niitä voi varata myös lyhyemmäksi ajaksi, minimissään 3 päiväksi.

Avaamme neljän Tonttula –mökin lunastuksen maanantaina 6.4. kello 11.00. Tämän jälkeen kaikki Tonttula mökit ovat vapaasti lunastettavissa niille käsityöläisille, jotka ovat rekisteröityneet kauppiaaksi Event Companyn verkkokauppaan ja ovat saaneet lunastusoikeuden Tonttula-mökkiin. Ilman rekisteröitymistä ja lunastusoikeutta paikan lunastus ei onnistu.

Verkkokaupassa lunastus suoritetaan loppuun saakka maksamalla tehty varaus kassalla (yleisimmillä maksutavoilla). Paikkaa ei siis voi erikseen varata ja maksaa myöhemmin.

Mikäli et ole rekisteröitynyt kauppiaaksi, tee se osoitteessa https://eventcompany.fi/rekisteroidy/ . Raatimme tutkii rekisteröitymisesi ja päättää lunastusoikeudesta muutamassa päivässä, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä.

Tonttuloiden hinnat löydät tästä linkistä Tonttulahinnat 2020

Copyright Event Company 2023