Turun Käsityöläismarkkinoiden 2020 päivämäärä ratkaistaan huhtikuun loppuun mennessä. Päädyimme pitämään alkuperäisen ajankohdan 25.-28.6. vielä mahdollisena. Mikäli epidemiatilanne rauhoittuu ja tapahtuman järjestäminen on turvallista ja luvallista, on siis mahdollista että tapahtuma toteutetaan tuona alkuperäisenä ajankohtana.

Mikäli tapahtuma siirtyy pidemmälle kesään 2020, se järjestetään 13.-16.8. Ajankohta on varsin mielenkiintoinen, sillä sen sisälle sijoittuvat sekä Turun Taiteiden yö (13.8.) että Kalevan Kisat (13.-16.8.). Kalevan kisat järjestetään Urheilupuistossa, muutaman sadan metrin päässä jokivarresta ja tapahtuma kerää takuulla suuren yleisön kaupunkiin. Käsityöläistapahtuma sijoittuisi Läntiselle Rantakadulle välille Herrainpolku – Kauppiaskatu sekä mahdollisesti myös Itäiselle Rantakadulle välille Rettiginrinne – Auransilta.

Kolmas vaihtoehto on siirtää tapahtuma kokonaan vuoteen 2021.

Mikäli olet maksanut paikkamaksusi Turun Käsityöläismarkkinoille, ilmoita meille valintasi seuraavista vaihtoehdoista:

Mikäli olet maksanut Turun Käsityöläismarkkinoiden paikkamaksun, eikä siirtopäivämäärä tai siirto ensi vuoteen sovi sinulle, paikkamaksu palautetaan. Ilmoita  järjestäjälle sähköpostilla tilinumerosi ja paikkamaksun maksaneen tahon tiedot. Paikkamaksu palautetaan kokonaan.

Turun taiteiden yön paikkamaksun maksaneet ja samalla myös 13.-16.8. tapahtumaan osallistuvat saavat hyvityksenä Taiteiden yön paikkamaksun, mikäli tämä vaihtoehto toteutuu.

Palataan asiaan huhtikuun lopulla. Voimia ja terveyttä kaikille!

+

Copyright Event Company 2023