PAIKAN VARAUS ON NYT SAMA ASIA KUIN REKISTERÖITYMINEN KAUPPIAAKSI.
Rekisteröityminen Event Companyn kauppiaaksi on yhtä kuin ilmoittautuminen. Kun rekisteröityminen saapuu meille, annamme sinulle lunastusoikeuden samoihin tapahtumiin joissa olet ollut. Tästä saat vahvistuksen sähköpostilla. Olet siis automaattisesti oikeutettu samaan paikkaan kuin edellisen vuoden tapahtumassa olit. Oikeus on jatkuva, eli seuraavana vuonna voi lunastaa paikan suoraan verkkokaupasta (mikäli et jonain vuotena halua osallistua, ilmoitathan siitä meille, niin saamme vapautettua paikkasi myyntiin). Joka tapauksessa varmistamme osallistumisesi vielä lähempänä tapahtumaa.

PAIKKAMAKSUN MAKSAMINEN JA SIJOITTELU
– Pitääkö paikkamaksu maksaa heti kun on rekisteröitynyt? Ei pidä. Olet tehnyt paikkavarauksen rekisteröitymisen yhteydessä ja maksun voit suorittaa jatkossakin joustavalla aikataululla. Toivomus kuitenkin on, että lunastat paikkasi verkkokaupastamme hyvissä ajoin (viimeistään 2 kk) ennen tapahtumaa, jotta kukaan muu ei joudu odottelemaan mikäli et sitten osallistukkaan.
– Jos ei heti maksa, menettääkö viime vuoden paikkansa? Ei menetä. Verkkokauppa ei vaikuta paikkojen sijoitteluun millään tavalla.
Mikäli haluat jättää paikkatoiveen tai muun viestin (esim. vieruskaverista), tee se verkkokaupan Kassa – vaiheessa. Siellä on tila viesteille.

Copyright Event Company 2024