Hei,
Tässä tarpeellista infoa vuoden 2020 Turun Käsityöläismarkkinoista.

MYYNTIPAIKAT
Myyntipaikan koko on 3 x 3 m, 2 x 2 m tai katospaikka, ellei muusta ole sovittu. Myyntiteltan (oma) tulee olla tukeva, teräsprofiilinen myyntiteltta (toriteltta). Myyntipaikkasi sijainnin näet tämän sivun laidassa olevasta linkistä ”Käsityöläiset paikkanumeroittain” . Myyntipaikalle ajo tapahtuu sivun laidassa vieressä olevan ohjeen mukaisesti (linkki ”Ajo-ohjeet myyntipaikaikoille”). Ilmoittautumispisteessä on vielä opastus myyntipaikallesi. Paikat on jaettu siten, että aiempien vuosien asiakkaat pyritään sijoittamaan toiveiden mukaan samoille paikoille kuin aiemminkin, huomioiden myynnissä olevat tuotteet. Myyntialueen sijainti muuttuu edellisistä vuosista enemmän Turun Linnan suuntaan. Pyrimme tästä huolimatta pitämään kauppiaiden järjestyksen mahdollisimman samankaltaisena edellisiin vuosiin verrattuna

SÄHKÖ
Syystä että tapahtuma on nyt myöhemmässä ajankohdassa ja Taiteiden yökin toteutuu ( jolloin ilta jatkuu klo 22.00 saakka), järjestämme sähköpisteet myyntipaikoille hintaan 25 € + alv 24%.

Sähkö tilataan henkilökunnalta saapumisen yhteydessä omalla ilmoittautumispisteellä ja maksu kerätään tapahtuman aikana. HUOM! Varaa riittävästi ulkokäyttöön soveltuvaa (IP44) sähköjohtoa (n. 20m) ja jakorasia (myös IP44 suojattu), sähköpisteesi ei välttämättä ole paikkasi vieressä!

Latauspiste on ollut tilattavissa  hintaan 25 € + alv 24%. Latauspisteen tilanneet asiakkaat saavat nyt käyttöönsä sähköpisteen. Tarkista henkilökunnalta ilmoittautumispisteessä, että tilauksesi on huomioitu.

MYYNTIAJAT
Myyntiajat näkyvät alla. Järjestäjän puolelta ei kuitenkaan ole mitään estettä suorittaa myyntiä myös näiden aikojen ulkopuolella.

torstai 13.8. klo 12.00 – 22.00 (Huom! Taiteiden yö)
perjantai 14.8. klo 12.00 – 20.00 (aiemminkin voi avata)
lauantai 15.8. klo 10.00 – 18.00
sunnuntai 15.8. klo 10.00 – 18.00

RAKENTAMINEN JA PURKU
Rakentamaan pääsee keskiviikkona klo 18.00 alkaen (huom! ei valvontaa ke-to yönä). Torstaina rakentaminen alkaa aamulla kello 7.00. Myyntipaikkojen tulee olla myyntikunnossa torstaina klo 11.00 ja purettuna viimeistään sunnuntaina klo 22.00. Huom.! Ajoneuvot on siirrettävä alueelta pois ennen avausta! Tapahtuman myyntiaikoina ajo alueelle on kielletty.

TELTTAPAINOT JA NIIDEN KIINNITYKSET
Lue tarkkaan alla oleva Pelastuslaitoksen ohjeistus ja noudata annettuja ohjeita!

VALVONTA
Myyntialue on valvottu markkina-aikana ja kaikkina öinä alkaen torstaina klo 8.00 ja päättyen sunnuntaina klo 19.00. Arvokkaat tuotteet ja tavarat on silti syytä viedä pois alueelta yön ajaksi. Yövalvonnan hoitaa turvayhtiö KL-Profil.

PYSÄKÖINTI
Kauppiaille on varattu lauantaille ja sunnuntaille pysäköintialueeksi Turun klassillisen lukion piha (os. Eskelinkatu 4). Pysäköinti on mahdollista tuolla alueella siis vain lauantaina ja sunnuntaina (koulut ovat jo käynnissä) Pysäköinnin hinta on 10 € sis.alv lauantain ja sunnuntain ajalta. Paikan voit lunastaa suoraan ilmoittautumispisteessä saapuessasi, jolloin saat myös ajo-ohjeet paikalle. Paikkoja on rajoitetusti eikä niitä voi varata etukäteen.

WC
Kauppiaille järjestetään omat erilliset WC –tilat, joista ohjeistus saavuttaessa.

Tervetuloa Käsityöläismarkkinoille Turkuun!

Rami Lehtinen
0500 523 232
rami.lehtinen@eventcompany.fi
www.eventcompany.fi

PELASTUSLAITOKSEN OHJEISTUS TELTTAPAINOISTA TURUN KÄSITYÖLÄISMARKKINOILLE:

Opas yleisötapahtuman pelastussuunnitelman laadintaan 2017

3.10. Tilapäiset rakenteet
Teltta on kiinnitetty tukevasti alustaansa valmistajan tai pätevän suunnittelijan ohjeen mukaisesti esimerkiksi betoni- tai vesipainoin. (Ohje: Mikäli käytössä ei ole valmistajan tai suunnittelijan laatimia ohjeita, enintään 300 m2 telttojen pystyttämiseen suositellaan seuraavaa:

– Rungon osat kytketään toisiinsa lukittavilla liittimillä

– Teltan vakauttamiseen vaikuttaa muun muassa teltan rakenne, korkeus ja muoto. Irtopainoja käytettäessä pienten telttojen jokaisessa kulmassa on vähintään seuraavat painot: 2×2 teltta 15 kg/ tolppa; 4×4 teltta 62 kg/ tolppa; 5×5 teltta 96 kg/ tolppa ja 6×6 teltta 139 kg/ tolppa. Minimipainot koskevat telttoja, joissa on kattopressu ja mitoittava tuulen nopeus on enintään 15 m/s. Voimakkaammalla tuulella on poistettava kattopressu tai lisättävä painoja.

Teltat kiinnitetään maa-ankkureihin tai irtopainoihin kuormaliinoilla, joiden murtolujuus on vähintään 250 kg. Narut tai vastaavat eivät ole luotettavia kiinnityksiä.

– Tämän ohjeen mukaisesti kiinnitetyt teltat eivät välttämättä pysy kiinnitettyinä rajuilma sattuessa. Tämän vuoksi rajuilman sattuessa noudatetaan pelastussuunnitelmaan kirjattuja toimintaohjeita sekä sääolojen seuraamista.

Rajuilman sattuessa tai tuulen yltyessä yli 15 m/s telttojen kiinnitystä tehostetaan tai telttojen käyttö keskeytetään. Ihmiset ohjataan pois telttojen läheisyydestä ja teltat puretaan, jos se on mahdollista. Mikäli valmistaja on antanut muita ohjeita, noudatetaan niitä.

Lisätietoja

Lataa aluekartta (.pdf)
Osanottoehdot 2020(.pdf)

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä Rami Lehtiseen
p. 0500 525 232
E-mail: rami.lehtinen@eventcompany.fi

Kartta tapahtumaan Turun käsityöläismarkkinat 13.-16.8.2020

Kuvia käsityöläismarkkinoilta

Copyright Event Company 2020